سکنجبین یا (سرکه انگبین) از دو جزء اصلی سرکه (سرد) و عسل (گرم) تهیه می شود. شربت سکنجبین از لحاظ طبع قابل تنظیم است؛ به طور مثال برای افراد گرم مزاج ، مقدار سرکه ترکیب باید بیشتر باشد و شربت سرکه انگبین بر اساس گیاهان و میوه های سردمزاج تهیه می شود. شربت هایی مانند : شربت سکنجبین نعنا ، سکنجبین و عرق کاسنی ، و شربت سکنجبین و خیار بهترین نوع شربت برای گرم مزاجان می باشد. این روال برای سردمزاجان برعکس صورت می گیرد؛ و میزان عسل افزایش می یابد و شربت سرکه انگبین بر پایه گیاهان و میوه های گرم مزاج مانند شیره انگور و شیره خرما پایه گذاری می شوند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.